Vesterålen – Boendet

Här erbjuds ett flertal olika boenden av mycket hög standard, oavsett om ni reser själva med plats i guidebåten, har en egen båt eller är ett större sällskap. Här finns hytter med både tre och fyra sovrum samt möjlighet för både enkel-och dubbelrum på själva hotelldelen. Några hytter är också utrustade med bastu för er som önskar detta lyxiga inslag under er resa. Oavsett val av boendet så är frukost inkluderat varje morgon och serveras inne på hotellet. I var boendeenhet så finns givetvis toalett, dusch och ett fullutrustat kök av högsta kvalité. Dessutom är de utrustade med både tv och fritt wifi till alla gästers förfogande. Sängkläder, handdukar och slutstädning är inkluderat i boendet.

Våra boendealternativ

Sjöhus

Dessa hytter är moderna hytter anpassade för upp till 4 personer. Hytten är på två etage och tre sovrum med två enkelsängar i vart rum. I hytterna finns 2 st badrum med dusch samt ett fullutrustat kök med ugn i ett gemensamt allrum med utsikt över vattnet. Utanför breder sig en träterrass ut sig, där man kan njuta av morgonkaffet eller kall öl efter avslutat fiske till vågornas kluckande ljud.

På campen finns en mycket fin och trevlig restaurang, med många välsmakande och spännande rätter som ger en kulinarisk upplevelse i toppklass. En bil står till våra gästers förfogande, även om det endast är några minuter till närmaste matbutik. I centrala Stokmarknes finner man en levande stadsmiljö med butiker, pubar, restauranger samt sevärdheter som museum och mycket mer.

På plats finns faciliteter för att rensa sin fisk, frysrum att förvara fisken, torkrum och vi har uthyrning utav både flytoveraller & fiskeutrustning. Det finns också en mindre shop där vi säljer jiggar, pilkar och allt annat som behövs för fisket utanför Vesterålen.

Tankning av båtarna sker på en närliggande brygga i Stokmarknes, med kortautomat som tar de vanligaste kreditkorten.