Avslutar med fint väder och 20kg+ Skrei – Nappstraumen

Första veckan i Nappstraumen har verkligen präglats av skiftande väder och skiftande huggvilja på skreien. De sista dagarna bjöds dock på lite finare väder och de Engelska kustfiskarna som är på plats bokade en guidad tur med vår guide Calle för att testa lyckan på skreien. Denna tag var det fina förhållanden men skreien var riktigt svår att både finna och få till att hugga. Men efter ett par timmars fiske så var hela gänget nöjda med ett gäng fina runt 10-12 kg.

De sista timmarna riktade man efter hälleflundran men även denna ville inte hugga trots flera fina stigningar på ekolodet (Dvs, hälleflundra som simmar upp för att kika på betena). Däremot så hade tyskarna som styrde båten mot norrsidan istället haft en hälleflundra som följde med helt upp till båtkanten men som även denna inte högg. Men visst finns dom här!

Våra tyska gäster åkte även hela vägen ut på norrsidan för att testa lyckan på torsken, och efter bara en kort stund så kunde Holger stoltsera med nytt personligt rekord på stabila 21 kg!

En härligt avslutning på en annars svår vecka med många olika väderförhållanden att tampas med. Men samtliga gäster åkte hem med nöjda leenden och börjar redan nu planera inför nästa resa!

Vi tackar samtliga gäster som varit på campen denna vecka och passar på att gratulera de som putsat på sina personliga rekord!

Nu väntas ett nytt gäng anlända idag onsdag så nu är snart hela campen fylld med nya laddade gäster. Tyvärr väntas det bli en hård inledning på veckan med stark vind men vi hoppas det vänder fort så vi snart kan stå med böjda spön och stora leenden igen.

Bästa hälsningar,
Johan Mikkelsen & Calle Hjelm