175cm i toppen, tropevarme å nok en fantastisk uke! -Vesterålen

Enda en uke har gått her på Vesterålen, å vi kan summere med at vi har hatt en riktig dunder uke, både fiske å vær messing. Etter to virkelig action fylte dager ute på V-berget, ble mye av tiden brukt på kveite fisket. Vi har hatt varme tropevinder fra øst, å gode 20 grader i skyggen! Det har blitt landet flere 150cm+ kveiter med største på hele 175cm!

Mine gjester å jeg hadde ett riktig dunder kveitefiske med mange kveiter i båten. De fleste av de var av den mindre størrelsen rundt 100cm men det kom opp en finere topp fisk på 129cm som Chris i båten hadde gleden av å få opp. Kveitene tok agnene våre vanvittig hardt å det var lite tvil. Vi hadde flere kveiter som fulgte med hele veien opp til båtripa. Vi hadde også noen av den virkelig større klassen som dessverre ikke ble med hele veien opp..

Båt 5 med våre britiske gjester hadde også ett riktig dunder fiske løpet av siste del av uken, med to stykker over 150cm. Med største på hele 175cm! De kunne også fortelle om enda ett monster som kjentes like stor som dessverre løsnet under fighten. De fikk også opp flere mindre kveiter på rundt 100cm. Det fortrukne agnet var helt klart hel makrell å det leverte godt! De testet også ut pille mete fisket i sandrennene å de fikk flere fine sandflyndrer å spetter.

Jim Cassidy i båt 6 med hans kompiser hadde også noen riktig dunder dager. De blandet litt på å fiske kveite å torsk under fiskedagene. De startet som oftest fiskedagene sine med å få med seg det stigende tidevannet for torskefisket. De fisket plasser ikke mer enn 35 minutter unna campen. De traff som oftest rett på den beste hugg perioden til torsken, å det resulterte i mange fine 15+ torsker! Når tidevannet snudde å fisket dødde litt mer ut flyttet de seg, til sandrenner ikke så altfor langt unna. Det resulterte i flere fine kveiter med største på 125cm.

Vi vil takke alle våre gjester for en fantastisk uke å håper vi ses snart igjen!

Tight lines // Alexander & Jørgen