Bra varierende artsfiske, med mye store topp fisker i Vesterålen!

Denne uken har levert ett vanvittig kult miks fiske, med flere store topp fisker, som torsker i 20 kilos klassen, langer godt over 20 kilo, store kveiter med en topp på 180cm å en steinbit på 7 kilo!

Vi får fortsatt daglige besøk av makrell jagende spekkhuggere. Kombinasjonen av det gode fisket, trope varmen å en vanvittig rå natur, har gjort denne uka helt spesiell!.

Den siste uken har det blitt lagt mye tid tid på kveite fisket blant båtene. Første fiske dag kort inn i fiske passet kunne båt 6 med de britiske gjestene våre si stort fornøyde med å ha landet en kveite på 180cm! Det ble landet flere kveiter denne dagen. To av de ble landet av gjestene i min båt på 100cm og 95cm.

Vi hadde også en langtur til vår godt beryktede plass drøye en og halv time unna campen. Det ble landet mye stor fisk denne dagen, som langer på godt over 20 kilo, torsker som nesten bikka 20 kilo å to fine bonus kveiter på rundt 100cm begge to!

De neste dagene ble tiden brukt mer på miks fiske. Det ble landet mange fine eksemplarer disse dagene blant annet en steinbit på 7 kilo, seier opp mot 10 kilo å også noen fine kveiter med en topp på 108 cm. Uer fisket ble det også lagt tid på men noen topp fisker på rundt 3 kilo.

Neste ukes vær ser like lovende ut, å vi håper bli minst like mange fantastiske opplevelser som forrige uke! Vi vil takke ukenes gjester for en veldig fin uke!

Tight lines // Alexander & Jørgen