Årets första guidning – Skreien är här!

Nu äntligen har vi öppnat upp vår camp här i Nappstraumen och de första gänget på plats var företagsgänget från Kubly i Lycksele. Två inbokade guidat fiske hos oss. Som alltid så tar dom med finvädret och det blev två fantastiska dagar på sydsidan Lofoten där förhållandena var riktigt bra. Första dagen blåste en kall ostlig vind och de stim som lokaliserades var svåra att få till hugg men att fisken var där var det ingen tvekan på.

Dag 2, ännu bättre väder och en fantastiskt skreifiske! Denna dag så rapporterade guiderna ett stabilt fiske under hela dagen med flera dubbel/trippelhugg i båten där merparter av fiskarna låg runt 10-12 kg och toppfisken på 17 kg gick till Ivan.
Trots att gänget skulle ha konferance på kvällen så var det svårt att slita sig från fisket när det högg så bra. Vi kunde dock summera både solbrända kinder och fyllda lådor med den finaste skrei man kan få tag på.

Vi tackar gänget för två härliga dagar och hälsar nästa gäng varmt välkomna till oss på Nordic Sea Angling!

//Johan Mikkelsen & Alexander Lindgren