Om Nordic Sea Angling

Bästa fiskevänner

Välkomna till Nordens största arrangör av sportfiskeresor!

Nordic Sea Angling har sedan starten 2004 skickat tiotusentals resenärer till vårt kära grannland Norge. Våra gäster har fångat massor av stora fiskar och fått uppleva många häftiga saker i Norges fantastiska och dramatiska natur. Men, framför allt har de fått med sig underbara minnen som de tar med sig hela livet. Vi har alltid satt kunden i centrum och oavsett om man är den mest råbarkade sportfiskaren eller om man tar med sig familjen för ett äventyr så har vi något som passar för alla.

Vi har de bästa uthyrningsbåtarna som finns i Norge och med erfarna guider på plats så är chansen optimal att du skall få en bra fiskeupplevelse.

Under 2019 tog vi också beslutet att utöka vårt reseprogram utanför Norges gränser. Numera arrangerar vi flera gruppresor till Kanada efter den mytomspunna forntidsfisken ”vita stören”. Den kanske största satsningen gör vi dock genom ”Tropical Sea Angling” där vi idag kan erbjuda sex väldigt häftiga resmål för de som vill uppleva de brutala krafterna på de tropiska fiskarna i ett skönt och varmt klimat.

Vi ser otroligt mycket fram emot att se just dig som gäst hos oss. Varmt välkommen till Nordic Sea Angling!

/Jimmy Andersson, VD

Meny