Båtarna

Nordic Sea Angling har de bästa uthyrningsbåtar du kan finna i Norge. Vi tar säkerheten på väldigt stort allvar så att du som gäst skall känna dig trygg, även när förhållandena är så barska som de kan vara här uppe i nord. Vi fiskar normalt sett 4-5 personer från 23,5 fots Arronet­båtar med Suzuki 150 hk utombordare. Båtarna är utrustade med de allra bästa kartplottrarna, ekolod, vhf-radio samt i de flesta fall även radar. I övrigt finner du också huggkrokar, kveitekrok, tailrep för C&R, tumstock, spöhållare samt nödvändig säkerhetsutrustning.

Fiskepositionerna är inlagda i kart­plottrarna och tillsammans med våra erfarna guider så har du som gäst den bästa chansen för en fiskeupplevelse över det normala. Båtarna är fulltankade vid ankomst. Tankstationerna tar de flesta vanliga betalkort såsom VISA, Master­card etc. Alla båtar är utrustade med ”Tracker-system” (spårningssystem) för en ökad säkerhet.

Om man önskar vara färre än 4 personer i Arronetbåtarna så kan det arrangeras mot ett pristillägg. Detta skall meddelas vid bokning. På Havøysund, Nappstraumen, Å och Vesterålen har vi guidebåtar som tar 4-5 gäster + guide. Det tillkommer en mindre tilläggskostnad att åka med i guidebåten samt att gästerna betalar guidens andel utav bränslekostnaden. Som gäst i Guidebåten så kan man inte kräva av guiden att vara ute dygnet runt! Även våra guider har ett behov av att vila. Vid bra väder kan det bli längre fiskepass och vid sämre väder blir det således ofta kortare fiskepass. Alla är i övrigt välkomna att följa efter guidebåten under fisket. Vi har en fullt utrustad Arronetbåt liggandes som reservbåt på respektive destination. Detta är en stor investering vi har tagit för att begränsa risken att våra gäster skall missa fisketid om det skulle uppstå problem med en ”ordinarie” båt. Vi har också en fulltidsanställd mekaniker som under säsongen reser runt mellan camperna för att upprätthålla en hög standard på båtarna.

Meddela vid bokningen om ni har speciella önskemål om båtval, inkvartering osv.

Från 1 Maj 2010 infördes det nya regler för båtförare i Norge. Båtförare på båtar över 8 meter eller motorstyrka på över 25 hk, skall inneha båtförarbevis om man är född efter 1980. För båtförare som är födda före 1980 gäller inte de nya reglerna.

 • Guidebåt 28 ft Havöysund

 • Arronet 25 fot

  Guidebåt Nappstraumen, Å och Vesterålen

 • Arronet 23,5 ft

 • Guidebåt 28 ft Havöysund

 • Guidebåt 28 ft Havöysund

 • Arronet 23,5 ft

 • Arronet 23,5 fot

 • Arronet 23,5 ft

 • Guidebåt 28 ft Havöysund

 • Guidebåt 28 ft Havöysund

Meny

Nyheter från Havøysund