Sommar fiske på Lofoten! 

Denna veckan som har varit nu för oss har det varit  ett varierat fisk för våra gäster i Nappstraumen. Det var lite vind för oss i början av veckan men nu dom sista dagarna så har det varit ett magiskt väder och fina spö böj i solen.

Torsk fisket har varit bra, det har varit många fina 5 till 8 kg  som har kommit upp för alla båtar under deras fiske pass. Det är även några grupper som har landat flera fina torskar över 10 kg också. Topp torskarna var på runt 12 kg för oss.

 

I det fina vädret som vi har haft så har många av grupper fokuserat på hälleflundra. Detta var varit ett bra mängd fiske, tyvärr så var många av dom små som dom fick snabbt Simma tillbaka. Det är ett par 84-90 cm fiskar som har också kommit upp för dom flesta båtar. Det är även några +120 cm som några av våra grupper har lyckats att lura upp. 

Nu hoppas vi att vädret håller i sig så är vi redo för nästa veckas äventyr..

Hälsningar// Calle & Gustav