17 kg torsk och stora hälleflundror från Nappstraumen! 

De sista dagarna så har det varit ett grymt bra och roligt fiske både efter torsk och även hälleflundra. På grund av vädret har vi begränsade på områden att fiska vid ett par tillfälle. Omväxlande väder med allt från 20 grader till snöstorm inom loppet av 48 timmar.Men vädret har inte hindrat oss att åka ut och fisket har varit riktigt bra och framförallt efter hälleflundra. 

En av dagarna så var vår Guide Calle med en grupp ute i guidebåten och vi hade ett grymt fiske. De lyckades landa 3 st hälleflundra och var av två av dom var riktigt fina där den största mätas in på 188 cm, ytterligare en stor på 167 cm samt en fisk på 113 cm på samma dag. 

Dagen efter så var Calle med samma gäng och hade ett härligt fiske igen då dom lyckades landa en 129 cm och två mindre fiskar runt 115 cm. Det har även landats en hel del hälleflundror för dom andra båtarna också. 

Torsk och sej fiske har varit riktigt bra också nu dom sista dagarna. Med en torsk på 17 kg i topp och många fina torskar och sejar runt en 6-7 kg. 

Nu håller vi tummarna på att fisket håller i sig, Vi är redo för nästa veckas äventyr!!

Hälsningar// Calle & Gustav