Solen skiner och bra fiske i Nappstraumen! 

Nu dom sista dagarna så har det blåst en hel del på oss. Men tack vare det unika läget som vi är på så har vi kunnat kommit ut och fiskat varje dag nu det sista. Vi har bara sökt lä och varit begränsade på vilka områden vi kan vara och fiska på.  Detta har inte gjort så att fisket har blivit sämre. En dagar var Calle ute med grabbarna som har varit med oss i guidbåten. Den dagen så landade det 4 flundror och hade ett flertal kontakter. Tyvärr så var  många små så dom fick simma tillbaka. Men det var ett bra fiskar som mätes över 84 cm.

Torsken har bitit på bra också för våra gäster,mycket fin matfisk har det kommit upp även ett par större fiska. Tyvärr så fattas dom riktigt stora för oss men vi håller tummarna på att dom kommer till vecka!

Nu laddar vi upp för nästa vecka så kör vi på….

Hälsningar//Calle & Gustav