Ett bra och mixat fiske i Nappstraumen!

Nu är denna veckan över för denna gången. Nu dom sista dagarna så har det varit ett mixat fiske för våran del. Några dagar har vi varit väldigt begränsade vart vi har kunat fiske och sista dagen var det fantastiskt fint väder på lofoten.

Det har varit lite spätta fiske för någon av grupperna de senaste dagarna. De har haft ett bra fiske med ett flertal fina spättor top fisken för de var en spätta på 54 cm och 1,7 kg. Det landade även någon mer spätta över kilot den dagen. 

Torsken fortsätter att bita för oss har på lofoten. Nu dom sista dagarna så har det varit mycket fin fisk för gästerna som har fortsatt med lite torsk. Det har kommit upp ett par 10 kg om dagen nu har sista dagen så var det även någon 15 kg som fick synas ine i båten för en av grupperna. Det blev ett bra avslut på veckan med fint väder och lite spöböj.

Det har äntligen blivit 1 April och vi har lov att fiske efter hälleflundra nu. Det har varit några båtar som har krigat på som tusan. Tyvärr så vann hälleflundran denna gången över oss, det kom upp en för liten som fick simma tillbaka snabbt efter avkrokning. 

Nu laddar vi upp för nästa vecka som ska bli full fart ute på havet!! 

Hälsningar// Calle & Kristian