Å #12 Samt fortsatt sommarväder!

Vi har upplevt helt otroligt bra väder här på Å. Hela veckan har vi kunnat komma ut i en riktig gó värme ute på havet!

Något som verkar ha smittat av sig från förra veckan till gästerna denna vecka är artfisket. Vilket har varit riktigt roligt att höra alla rapporter på bryggan på kvällarna. Spana in spannet med olika arter på bilderna! 

Det verkar även som att vi har hittat en riktigt bra position utanför campen med gott om Uer! Marcus med familj har testat på detta, och stimmen med Uerna de hittat har varit helt galet stora! Inga monster, men ett trevligt fiske att kunna variera sig med.

Vi har även Björn Levin gänget här på campen, några riktigt rutinerade fiskare som varit på besök under flera år. Redan första dagen visade dom vart skåpet skulle stå, och det haglade in rapporter på hälleflundra i Peter och Björns båt. Hälleflundror med en riktigt blandad storlek. 

Något som även varit otroligt roligt är att Pappa Fredrik Renheim med sina två söner Vincent och Viktor varit med ute och redan efter endast bara några minuters fiske efter hälleflundra kunde grabbarna känna på styrkan dessa fiskar bjuder på! Både Vincent och Viktor fick varsin fin hälleflundra medans Pappa Fredrik fick vänta lite längre innan även han fick bråka med havets drottning. 

Otroligt imponerad av grabbarna ihärdighet när det kommer till fiske.

Vi har även haft Johan Norin med co. Som verkligen har lyckats hitta stora flundror! Göran med en riktigt fin toppfisk på 186cm! Även Johan har lyckats lura upp ett monster på 207cm!

Hatten av till er gubbar! 

Vi har även ett Norsk gäng här med Eivind Törstad som rattat båten. Även dom har haft en otroligt bra fiske efter hälleflundra med fin topp på 156cm. 

Vi har även något riktigt stort som lurar i våra vatten här på Å. 

Något som Eivind gänget fick uppleva, efter en otroligt fajt 20-30minuter kunde de se vad de egentligen hade krokat på. Och endast 10-15meter från båten kommer det upp en håbrann(sillhaj) Strax där efter brister nylonlinetafsen och hajen kom vinnande ur kampen. 

Till Dess! Tight Lines// Marcus Pettersson, Alexander Lindgren, Ludvig Smedjebrink