Stor sej och +140 flundra i Nappstraumen!

Det har varit en tuff vecka för oss och våra gäster har varit i Nappstraumen. De första dagarna så var det kraftiga vindar och svårt att ta sig ut till de platserna vi hade velat fiska på. De första dagarna så var det fiske i närområdet som gällde för oss. Trots de svåra förutsättningarna så kom det upp ett gäng torskar och även några riktigt fina sejar upp till 16 kg, så kom det upp en hälleflundra på 111 centimeter som Axel stod för efter en hård dags kämpande.

 De sista dagarna så lugnade vinden sig och gjorde så att vi kunde komma ut på de platserna vi har haft bra fiske på de senaste veckorna. I måndags så var Calle med en grupp ute på havet och hade ett bra resultat på hälleflundra och torsk. Det kom upp tre stycken fina flundror för dem. Var av en fisk som stack ut lite extra som Lars stod för denna dagen. Det var en hälleflundra som mättes in på hela 145 cm.

Det blev en grym avslutning denna veckan för alla våra grupper som var och besökte oss här på Lofoten. Nu hoppas vi att nästa vecka blir lika bra som denna veckan avslutades.

Hälsningar// Calle Hjelm, Kristian Hausken & Gustav Andreasson