Å #9 #10

Ännu en fantastisk vecka är till ända här på Å! Magiskt fiske på både storsej och hälleflundra!

Redan andra dagen så Började det trilla in riktigt fina fiskar bland båtarna där det i Daniels båt drillades en magnifik fisk på hela 176cm av Jonathan 14år. sjukt intensiv fight där krafterna på likväl Jonathan och Flundran fick mätas! Alex med brorsan samt vänner låg en bit bort och kort efter 176an så brister Alex ut att Sixten 13år drillar stor fisk! ett par minuter går och efter en härlig fight fick Sixten upp den Magiskt fina fisken på 153cm! Snacka om att juniorerna fick glänsa lite på bryggan!

Men som i vanlig ordning när Alex bror Koffe är uppe så vankas det 2 metersflundra och efter en kortare paus över radion efter Sixtens grymma fisk så ropar Alex ut över radion att brorsan drillar stort! Minutrarna går och det dröjer en kortare stund, Daniel Sticker över med deras båt för att kolla på vad som sker och precis när dom kommer fram så har Alex säkrat en enorm fisk på 205cm till sin bror:.. dvs Koffes tredje flundra över 2 meter har blivit landad… helt galet men också inte oväntat då han är en riktig storfisk magnet! Stort grattis till #9 på 205cm!

Dag tre fick Markus och grabbarna glänsa efter att härdat ut den tuffa blåsten så kom äntligen belöningen! Två snabba fiskar varav den ”mindre” mäter in på magiska 174cm. Men det är inte slut där och efter en tuff camp så kan Marcus och gubbarna glänsa med en riktigt magiskt fin fisk på hela 205cm!!! och där blev alltså #10 över två meter detta år landad! Inte helt ovanligt med tanke på att denna camp levererar i särklass flest största hälleflundror årligen i Norge!

A

Dag 4 lämnar vi till blåsten som var och kommer istället ihåg hur soligt vi hade det på bryggan…

Iallafall så stack Danne och kompani ut tidigt dag 5 och kunde efter endast ett par minuter landa dagens första till Jonathan på finfina 143cm! Denna följt av ett par fina fiskar upp till 120cm, Det ska även tilläggas att det i dom andra båtarna har det även där kommit upp massa fina fiskar och vi guider har riktigt svårt att hålla koll på alla 150+are som kommit upp denna vecka, men snabbt räknat så kommer vi upp i minst 14 över 150cm!

j

Nu lägger vi in denna vecka till minnesbanken om ännu en riktig fin fiskevecka hos oss på Å!

Nu ser vi till att fiska riktigt gött kommande vecka så får ni en ny rapport efter det!

Tight Lines// Daniel, Marcus, Alex och Ludvig

D