Starka Vindar, Starka Fiskar i Nappstraumen!

De sista dagarna  på Lofoten har inte varit roliga för oss eller våra gäster. Det har varit allt mellan himmel och jord, snöstorm och solsken för oss på samma dagar. Med de starka vindarna så har vi varit väldigt begränsade på vart vi har kunnat fiska. Det har bara blivit något kort eftermiddag när vinden har vridit sig eller lugnat ner sig ute på Norrsidan av Lofoten.

Trots det dåliga vädret som har varit så har vi haft några tappra båtlag som har  härdat ut och krigat på. Med det unika läget som är har i Nappstraumen, som är korka transport sträcker från campen till fiske platserna och att det finns så många olika områden som vi kan välja mellan ner det blåser mycket för oss så har det kommit upp Torsk över 10 kg och en riktigt fin Hälleflundra på 162 cm.

Prognosen ser lovande ut för dom kommande dagar, så vi hoppas och håller tummarna på det. Nu ser vi fram emot och inväntar dom nya gesterna så ska skapa minnen och nya historier!!!

Hälsningar //

Calle & Alexander