Gone Fishing!

Alldeles strax bär det iväg till fantastiska Madagaskar med nästan hela personalen!

Denna resa har både jag och våra guider sett fram emot oerhört mycket. Efter ett par väldigt tuffa år under 2020 och 2021 så har vi rest oss från ”knock-outen” och står nu starkare och mer motiverade än någonsin!

Vissa av våra guider har inte tidigare varit iväg på tropiskt fiske, så nu får dem chansen att lära sig nya fisketekniker, men också se hur andra guider och arrangörer jobbar i ett helt annat land.

Detta innebär också att kontoret står obemannat fram tills vi är tillbaka under dagen 16/12. Det går bra att skicka in nya bokningar/ändringar under tiden på mail och vi svarar så fort vi är tillbaka. Större delen av tiden så befinner vi oss utan möjlighet till uppkoppling så kan också vara svårt att få tag på oss över telefon.

Men, vår webbshop Sea Fishing Tackle kommer vara bemannad även under vår resa så det går utmärkt att beställa fiskeprylar och få det levererat lika snabbt som vanligt 🙂

Jag vill också passa på att tacka alla er kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2022. Vi har en hel del spännande nyheter på gång inför 2023, så ”stay tune”!

På återseende 2023!