Kanada 2023 – Harrison Hot Springs

Äntligen är vi tillbaka till Harrison Hot Springs och de duktiga guiderna på BC Sportfishing Group. 2016 började vi arrangera fiskeresor till Fraser River där några utav världens största vita störar fångas år efter år. Vi har testat flera olika aktörer och kan nu glädja alla våra resenärer att vi kommer tillbaka till det vällyckade konceptet på Harrison Hot Springs där vi haft ett fantastiskt fiske samt att man bor i en naturskön miljö med möjlighet att besöka hotellets spa med dess naturligt uppvärmda pooler. En perfekt avslappning efter att ha kämpat med stora störar under dagen. På våra resor följer en av våra duktiga reseledare med som ser till att ni får en fantastisk resa med oss på Nordic Sea Angling. Vi kommer givetvis förse er med all nödvändig information inför resan så ni inte behöver tänka på annat än att glädjas inför allt vad en Kanadaresa har att erbjuda. Inga förkunskaper krävs och all fiskeutrustning är inkluderat i priset. Boka som grupp eller en enkel plats, hit är alla välkomna.

8 Oktober – 15 Oktober 2023 (11 platser, 1 reseledare)

Okt 8: Avresa Europa
Okt 8: Anländer Kanada
Okt 9 -13: 5 dagars fiske
Okt 14: Avresa Kanada
Okt 15: Ankomst Europa

Priset ligger på 3595 CAD per person för 3 fiskande per båt och då ingår följande:

– 5 fiskedagar med guide (3 personer/båt)

– All fiskeutrustning

– Vadare

– Fiskelicens

– Dricks

– 6 nätter på Harrison Hot Springs, (3 personer/rum)

– Frukost och lunch

– Transfer mellan Vancouver och Harrison

Observera följande ingår inte:

– Flyg T&R

– Mat & dryck på kvällarna

– Visum (7 CAD/person)

Priset är baserat på 11 gäster. Finns även möjlighet att vara 4 personer i en båt.

Läs mer på vår hemsida för mer information kring resan eller hör av er till oss om ni har några fler frågor eller funderingar.

Ni kan ringa vår reseledare Johan Mikkelsen direkt på +47 463 05 939  eller nå honom på mailen: johan@nordic-sea-angling.se


Varmt välkomna till Kanada 2023