Vi lanserar en webbshop!

Äntligen är det dags för lanseringen utav vår webbshop. Vi har under lång tid arbetat med att handplocka produkter från världens hörn och kanter för att skapa ett sortiment och utbud som vi kan vara stolta över. Produkter som vi i personalen vet fungerar, håller måttet och som vi varmt kan rekommendera till er kunder. Vi vet hur svårt och komplicerat det kan vara att hitta rätt utrustning inför sin fiskeresa och därför har vi nu satsat på en webbshop med inriktning på havsfiske, både för tropiskt fiske på varmare breddgrader men framöver också för de kalla haven här i norr.
I samband med lanseringen nu så är sortimentet starkt inriktat mot det tropiska fisket, även om många av produkterna fungerar lika bra för havsfiske i Nordnorge. För alla nordiska havsfiskare, misströsta inte! Lagerhyllorna är fullproppade med produkter för klassiskt havsfiske och vi jobbar för fullt med att fylla på och publicera detta på webbshopen inom kort, så att ni i god tid inför er resa till Nordnorge kan införskaffa det som ni behöver.

I dagsläget erbjuder vi betalning via Swish och Paypal, men vi kommer också inom kort att erbjuda betalning via Klarna där ni kan välja fritt utifrån deras urval av betalningsalternativ. För att fira lanseringen av vår webbshop så kommer vi hålla en tävling för alla våra kunder. För att delta så krävs att man placerar en order i vår webbshop med ett ordervärde för minst 2000 SEK. Varje spenderat 2000 SEK ger en lott. Tävlingen fortskrider till den 31/1 – 2022. När tävlingen är avslutad kommer en lottdragning ske. Dragningen samt resultatet kommer att redovisas på våra sociala medier. Kunden kommer också bli kontaktad personligen utav oss.Vinsten är en plats på en gruppresa till Madagaskar tillsammans med turledare från Tropical Sea Angling. Värdet för denna resa ligger på ca 45.000 SEK. I vinsten ingår en paketresa inkl flyg från Skandinavien. Resan går av stapeln 18/11 – 27/11 2022.


Följ länken för att besöka webbshopen: https://www.seafishingtackle.se/