Utökad kapacitet i Å!

Utökad kapacitet i Å!

Då intresset var väldigt stort för våra resor till Lofoten samt att vi ville hjälpa våra resenärer att omboka sina resor som blev inställda 2020, så tog vi beslutet att utöka vår kapacitet till denna säsong med 4 båtar som skulle placeras i orten Sörvågen som ligger nära vår camp i Å.

Tyvärr så fick vår samarbetspartner i Sörvågen problem att kunna anpassa faciliteterna som behövdes för att kunna ta emot sportfiskegäster.

Detta krävdes en del ekonomiska investeringar, vilket vår tilltänkta samarbetspartner inte hade möjlighet att genomföra i dessa Corona-tider.

Men, glädjande nog så öppnade sig en ny möjlighet, då vår samarbetspartner i Å fick utökat sin kapacitet på övernattning och vi kan nu placera dessa 4 båtar och ha allt samlat där.

Detta innebär att ”Sörvågen” försvinner i vårt program och att gästerna där nu blivit kontaktade och omplacerade till vår camp i Å.

Det är något närmare till fiskeplatserna från Å och det kommer bli trevligare att alla våra gäster och guider samlas på samma ställe!

Nu väntar vi bara på att denna pandemi skall gå över så att vi kan få börja resa till vårt kära grannland igen!

Smittotalen har gått ner väldigt mycket sista tiden och kan bara vaccineringen komma igång i större skala så kan vi se fram emot ett betydligt bättre 2021 än 2020!

Så fort vi får någon mer information om ev. restriktioner eller ”öppnande” så kommer vi meddela detta på hemsidan och på vår Facebook.

Ni är också välkomna att höra av er till oss om ni undrar något om er resa.

Vi är redo att köra igång säsongen så fort det blir möjligt!