Nya reserestriktioner från Norge!

I slutet på förra veckan släpptes en ny uppdatering kring reseråden för svenskar till Norge och i dagsläget är det 9 län som är gröna för inresa. Det öppnades upp för resenärer från Västerbotten län, Södermanlands län, Uppsalas län samt Dalarnas län så nu välkomnar vi glatt alla resenärer från dessa regioner.
Dessvärre gjorde Norge också en hastig vändning i sina reseråd för Skåne och Kronobergs län och beslutade att stänga dessa. Ett nytt beslut tas den 20-21e augusti och det är inte omöjligt att det öppnas upp på nytt igen om smittotalen har sjunkit tills dess.

Vi jobbar aktivt att ta kontakt med alla berörda utav de nya reseråden och finns tillgängliga på telefon och mail om ni har frågor eller funderingar.
Viktig information för er som reser från Köpenhamn är att dels måste man hämta ut sitt bagage i Oslo och checka in det på nytt innan man reser vidare inrikes. Dessutom är det på hemresan obligatorisk passkontroll på Kastrup så man skall medbringa pass på resan.

Vi rekommenderar dock samtliga resenärer att ha med sig pass, oavsett hur man reser då reglerna kan ändras snabbt.