Helt sjukt fiske på Å! Gigant #4, #5, #6 och #7 är landad!

Monsterflundrorna har verkligen ställt sig på rad ute på våra fiskeplatser den senaste tiden! Bara den senaste veckan har våra gäster landad ytterligare 4 över magiska 2 meter!

För drygt en vecka sen kom gigant #4 här på Å. På jigg krokade Petter Handeland en en riktigt gigant som de såg på ekolodet komma upp och kika på betena innan den tog. Petter hade en waterwolfkamera 3 meter ovanför sin jigg men tyvärr gick kameran sönder och vi fick inte se filmen, det hade vart riktigt tufft! Men efter en hård fight så landade Petter till slut en sjuk fisk på grymma 216 cm! Stort grattis Petter!

I söndags kväll var det dags för #5 när Nils, Frank och Lars var ute för ett kvälls/nattpass. Lars krokade i en riktigt tung fisk som gänget till slut landade och mätte till 202 cm! Helt sjukt bra jobbat! Senare under samma kväll krokade Lars i ännu riktigt tung fisk. Denna fisk går tyvärr loss vid båtkanten men de uppskattade den till att vara än större än den de nyss landat. Riktigt tråkigt att den gick loss…

I lördags kom en riktig stamgäst hit, Jakob Lindberg som har många riktigt stora fiskar på sitt samvete. Hans mål var spikat, kveite på över 2 meter! I tisdags så kom den, 235 cm och ett nytt NSA-årsbästa! En helt sjuk fisk och målet med resan var avklarat! Men det skulle inte vara slut där. Jakob har under veckan landad många riktigt drömfiskar med ett helt gäng som har gått över 150 cm, med 170 och 188 i topp av ”de små” flundrorna.
Igår kväll fick jag ett samtal från en smått ansträngd Jakob som var ensam ute och fiskade. Han hade krokat ännu ett monster och han behövde hjälp att landa den. Vi hoppade direkt i båten och var snabbt på plats för att assistera! Ett par minuter efter att vi kom så fick han upp den till båten och vi kunde säkra ännu en magisk fisk på 223 cm! Grymt imponerande Jakob!

Vi får se vad denna vecka kan ge men man får ju säga att det känns ju minst sagt stekhett där ute just nu!

Tight lines!

André & Alex