Bra fiske på guidat fiske i Nappstraumen!

Då är vi igång med våra guidade fiske turer har i Nappstraumen. veckan som gått har vädret varit lite blåsigt dom första dagarna men nu dom har sista dagarna så har vädret varit på vår sida och fisket med. Det har nappat som aldrig för och det var varit böjda spön och en stort lende på våra gäster som har varit med ute på havet.

En av turerna var det en dagstur på 4 timmar som vår guide Calle var ute med en barn familj och testade på fiskelyckan, och vilken glädje vi fick uppleva när fina torskar och sejar kom upp hela tiden med en topp fisk på nästan 14 kg som var en torsk. Många av dom finna fiskarna som vi fick var mellan 5 & 6 kg. Vi hade en helt fantastisk upplevelse med ett kanonväder. Tidigare i veckan ner det var tuffa väderförutsägelser för oss så var det lite begränsat vart vi kunde fiska men på dom dagarna och platserna vi valde att testa och fiska på så dominerade sejarna med många fina mellan 3 till 5 kg.

Nästa vecka ser vi fram emot fint väder och ännu bättre fiske. Så tveka inta att höra av er om ni vill ha en härlig upplevelse som är svår glömd. Jag ”Calle” ser nu fram emot att få guida fler ovana/rutinerade fiskare och kanske blivande sportfiskare kommande vecka.

Tight lines //

Calle