Gigant #2 och #3 på Å!

Ja vad ska man säga? Våra danska gäster som ni kunde läsa i senaste nyheten har haft ett sanslöst bra fiske! De landade som bekant en drömfisk tidigare i veckan på 212 cm. Tisdagen blev inblåst och onsdagen blev sista fiskedagen för gänget. Vilken avslutning det blev!

Vädret var även under onsdagen ganska tufft men båda båtarna krigade på hela dagen ändå. När de senare under kvällen kom in till bryggan möttes vi av 5 stora leenden. Troels som tidigare i veckan tappat en 2 meters flundra vid båtkanten hade tagit revansch! 218 cm och glädjen för denna fisken och lättnaden efter den tappade häromdagen va stor!
Den andra nede på bryggan som bara stod och skakade på huvudet med ett leende på läpparna var Christian. Han som tidigare i veckan tagit nytt pb på 212 cm har klippt till med ännu en helt sjuk fisk på 223 cm!

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om fisket här på Å just nu… Det är helt sjukt bra! Topp 5 för gänget är alltså 176, 196, 212, 218 och 223 cm!
Hatten av för Troels, Mads, Christian, Michael och Jian! Grymt bra fiskat och tack för veckan!

Tight lines från ett stekhett Å!

André & Alex