Ny info om Corona-läget!

Idag har vi fått informationen från Norska myndigheter att de öppnar upp för de Nordiska länderna 15/6, utom de länder eller regioner som inte uppfyller de kriterier som Norska myndigheter har ställt med hänvisning till antal smittade osv.

Den enda regionen i Sverige som i dagsläget uppfyller de kraven är Gotland.
Då vi ser det som osannolikt att de övriga regionerna kommer uppfylla dessa krav de närmaste veckorna, samtidigt som Svenska UD har en fortsatt avrådan för resor (till 15/7) så har vi beslutat att ställa in samtliga resor för våra Svenska gäster som har avresa FÖRE 15:e Juli.

Nya besked från Norska myndigheter skall ske var 14:e dag och vi kommer uppdatera här på FB när vi får ny information.
Alla som nu blir berörda av inställda resor kommer kontaktas i nästa vecka!