Gigant # 7 landad på Å!

I lördags kväll var det dags igen. Andreas Karlsson och hans gäng körde ett fiskepass efter flundra sent under kvällen. Efter en stunds fiske hugger det på Andreas betesfisk. Han sätter mothugget och det är TUNGT i andra änden. Andreas har tidigare fångat en flundra uppe i Havøysund på 208 cm. Tankarna i hans huvud när han börjar fighta fisken är ”Det är en stor fisk, men den kan ju inte vara så stor. Men det känns fan tyngre!” Efter ca 25 minuter bryter fisken ytan och dem kan landa fisken och mäta den till sjuka 225 cm! Andreas andra flundra över den magiska gränsen, riktigt imponerade! Efter några schyssta bilder får denna fisk självklart simma hem igen.

I övrigt har det landats många nya personbästan på hälleflundra de senaste dagarna med många fiskar runt 140 cm. Antalsmässigt har denna vecka vara lite trögare än tidigare men det verkar uppenbarligen som att det
Sejfisket är verkligen hett nu och många fiskar kliver upp emot 15-16 kg. Under kvällar och nätter är fisken ofta helt uppe i ytan under långa perioder och popperfisket är helt galet!

Tight lines!

André, Alex & Johan