Nu har vi hunnit med att fiska i 3 dagar redan under nya veckan här på Å med ett helt magiskt resultat.

Men först ska vi ta att förra veckans fiske avslutades lika bra som den nya inletts på. Nikolaj som styrde guidebåten i förra veckan lyckade under de sista dagarna landa två riktiga drömfiskar var av ena var 157cm och en på hela 191 cm som fick avsluta Nikolajs tid på Å för denna säsongen. Grymt jobbat Nikolaj och tack för dessa två veckor!

André Starkenberg är nu tillbaka från semester och inleder guidningen på bästa möjliga sätt där han tillsammans Johan Ekstam som körde sin första guidning idag där de gemensamt guidade i torsdag och inledde med en flundra på 145 cm som klev på Dean´s spö i guidebåten efter ca 30 minuters fiske.

Fantastisk start på dagen men tiden gick och lite hände under kommande timmar, Efter ca 2-3 timmar och från ingenstans hände det plötsligt något på Lee´s spö och det var TUNGT. Men efter en väldigt kort men extremt intensiv fight så bröt denna gigant upp från djupet och Johan fick sätta kroken på ett snabbt och smidigt sätt. Denna fisk mätte in på HELA 204cm och blir nu Gigant #6 på Å för denna säsongen! Helt vansinnigt bra fiske efter storflundra på Å just nu!

Under fredagen var det igen André som styrde guidebåten mot nya stora flundror där de under dagen lyckades landa 4 st flundror med en helt otrolig toppfisk på 167 cm till samma kille som drog 145cm flundran dagen innan snyggt jobbat Dean. Våra Övriga Britter har fiskat RIKTIGT bra de också där en av båtarna hade en riktigt god fredag med 5 flundror i båten där toppfiskar på 136 & 147 cm helt magiskt inledning av veckan.

I övrigt har det fiskats efter sej där grymma exemplar landas dagligen upp mot 15kg och torsk fisket har varit riktigt stabilt det också där det fångas fiskar mellan 10-16kg dagligen här på Å.

Nu blickar vi framåt där vi vet mycket riktigt att mycket av tiden kommer riktas efter Flundra och sej så vi är väldigt spända på kommande dagar.

Tight lines

Alexander Lindgren, André Starkenberg & Johan Ekstam