Makrill och storflundra på Å

Makrillen har kommit och sejarna går bananas här på Å just nu. För ett par dagar sedan såg vi årets första makrillar och sejfisket drar verkligen igång på allvar när sejens favoritmat är här. Så gott som varje dag har vi haft riktiga sejrace med jagande stores helt uppe i ytan och makrill som desperat försöker hoppa undan. Poppers och stickbaits levererar galna hugg och doppar man ner en jigg går det inte många sekunder innan den är slukad!

De lite större flundrorna har också visat sig i veckan där vi fått många fiskar på 120-140 cm som bjuder upp till goa fighter. Veckans fighter stod Jeroen, Christian och Nanno för när de krokade i tre riktiga drömfiskar på 180, 166 respektive 169 cm, stort grattis!
De lite större torskarna börjar bli lite svårare att lura nu när temperaturen i vattnet stiger men med lite envishet har vi ändå kunna lura ett par fina fiskar upp emot 18 kg.

Tight lines!

André, Alex & Tobbe