Årsbästa i Nappstraumen!

Dom sista dagarna har verkligen levererat trots ganska mycket vind. Vi har brutala sejrace i stort sett varje dag och ett av dom bästa var faktiskt inne i Nappstraumen. Bara två minuter från campen såg vår vän Raffie en flock måsar som dök och dom satte kurs i fullfart dit och redan i första kastet small de på ordentligt, under detta race fick dom massor av fina sejar en bra bit över 8 kilo där toppfisken låg på ca 13kg. Vår lite större grupp i båt 4 och 6 med Philip i spetsen var i samma området som Raffie senare på kvällen för att lägga lite tid på hälleflundra, vilket skulle visa sig vara ett riktigt genidrag. Till en början var fisket ganska trögt och efter några drifter utan kontakt tänkte dom ge upp, efter lite diskussion så bestämde sig båt 6 för att åka hem då båt 4 ville lägga en sista drift. Den klassiska sista driften blev också en riktig drömdrift när de från ingenstans högg tag i ett av betena och drog iväg utan visa någon tecken på att stanna. Efter en tuff och riktigt hård fight med flera bottenrusningar lyckades dom äntligen landa denna praktfisk som även skulle visa sig vara ett nytt årsbästa här i Nappstraumen. Fisken mätte fina 150cm så vi lyfter på hatten och säger stort grattis grabbar! Denna vecka har verkligen bjudit på ett magiskt mixfiske med fina torskar, sejar och avslutningsvis en riktig drömflundra. Imorgon kommer det nya taggade gäster och då hoppas vi på ett fortsatt kanonfiske med kanonväder.

Tight Lines Martin & Calle