Långtur med nytt camprekord på Å

Denna vecka har vi full camp, 10 båtar och 41 gäster på campen. Torsdagen började tyvärr på värsta sätt där vinden piskade från nordost och förstörde våra chanser till fiske.
Fredag och lördag var vädret lite bättre men vinden låg fortfarande på från norr och begränsade oss en hel del. Men trots det så lyckades några båtar riktigt bra med fisket och den landades många fina flundror. Bäst under fredagen var båt 2 med Micke, Marcus, Jonas och Daniel från Kristinehamn. Dem är veteraner på Å och landade under dagen hela 12 flundror och i lördags tog de en kanonfisk på 140 cm, riktigt imponerande och grymt fiskat!

Söndagens prognos såg bra ut och vi laddade för en långtur. Kl 08 lämnade 9 av våra 10 båtar hamnen i gemensam trupp. Efter en lång körning började vi äntligen fiska. De flesta började dagen med att jaga torsk på djupbranterna och vi hade ett grymt bra fiske. Snittvikten var riktigt bra och vi fick mängder med stora torskar där toppfiskarna vägde in på 23 respektive 25 kilo!

Senare under dagen när de flesta styrt över fisket mot flundra kom nästa rekordfångst. Micke i båt 2 krokade i nåt bra som rusade iväg och de var övertygade att han krokat en bättre flundra. Men upp kommer en gigantisk långa på 168 cm och hela 28 kg. Ett nytt camprekord och en helt sjuk fångst, stort grattis till den!
Som att inte detta var nog så landar senare under eftermiddagen våra gäster från Litauen en flundra på grymma 185 cm.
En riktigt bra fiskedag och ännu en grym långtur här på Å!

Tight lines!

André & Alex