25 kilos torsk och lite tröga flundror på Å

Torskfisket här på fortsätter att leverera grymma resultat med mängder av fina fiskar och veckans hittills största torsk väger in på hela 25+! Allt fler torskar är nu utlekta och det dröjer nog inte så långt tid innan de stora skreistimmen börjar vandra tillbaka norrut. Men mellan alla torskrace har vi försökt att lägga en hel del tid på flundrafisket.

Flundrorna har hittills varit ganska svåra att lura och de verkar inte riktigt ha kommit igång än. Vi har nött på med både jigg och betesfisk och trots att det varit svårt har vi ändå lyckats knipa ett par flundror. Jigg har varit överlägset bäst de senaste dagarna och har levererat samtliga fiskar. Men nu är det bara en tidsfråga innan flundrorna kommer igång ordentligt och det ser vi verkligen fram emot!

Tight lines! 

André Starkenberg & Alexander Lindgren