Veckosummering Nappstraumen.

Ja, vad ska man säga om denna vecka, gästerna har verkligen prickat rätt med både väder och fiske, dom har nästan blivit lite bortskämda med det väder som vi haft. I början av veckan riktade samtliga gäster in siktet på torsk och alla lyckades väldigt bra med ett väldigt fint mängdfiske där även många stora fiskar lyckades landas. Under veckan har det fångats mängder med torskar runt 15 kilo men även flera fina toppfiskar på en bit över 20 kilo.

Några båtar har i slutet av veckan även riktat in sig på hälleflundra och det med ett väldigt bra resultat. Mikael Nanheden med vänner har lyckats väldigt bra då dom totalt har lyckats landa 6st hälleflundror och deras toppfisk för veckan var fina 91 centimeter, sista dagen lyckades dom även fånga säsongens första havskatt, grattis Mikael till en ny art på din lista.

Team bollnäs lyckades även dom med hälleflundra fisket där deras toppfisk för veckan var fina 123 centimeter och där emellan fick dom även många fina torskar strax under 20 kilo. Martin och Tobias fick även dom lite tid över för att åka ut och testa fisket efter hälleflundra, där även dom lyckades väldigt bra med två fina fiskar där en var strax under 80 centimeter som efter några snabba bilder självklart fick simma tillbaka. I den sista driften för dagen lyckades dom även landa veckans toppfisk på fina 141 centimeter som även den fick simma tillbaka efter några snabba bilder.

Veckan som kommer ser ut att bjuda på lite mer vind, men lite vind har aldrig stoppat oss. Ny vecka och nya möjligheter som vi hoppas kommer bli succé även den.

Tight Lines

Martin & Tobias