Otroliga dagar i Nappstraumen.

Veckan i Nappstraumen har varit helt otrolig, både vädret och fisket har verkligen levererat.

Hela veckan har Lofoten bjudit på strålande sol och lite vind vilket har resulterat i magiskt fiske med mängder utav torsk över 20 kilo och även några riktigt fina hälleflundror. Redan i början av veckan krokade båt 5 med Mikael Tell i täten veckans största torsk på HELA 30 KILO! Och grabbarna i båt 1 har fått mängder med torsk över 20 kilo, mängden torsk här ute just nu är helt otrolig, varje dag kommer våra gäster in med ett leende på läpparna med fina fiskar och ibland även nya personliga rekord.

Hälleflundrorna har även dom visats sig från sin bästa sida där det har kommit upp fina fiskar mellan 90-110 centimeter men veckans toppfisk mätte hela 147cm.

Martin Falklind har varit här ihop med några bandmedlemmar från weeping willows och ett filmteam där dom har spelat in en del av en dokumentär som handlar om torsken där dom emellan tagningarna fick lite tid att åka ut för att fiska både torsk och hälleflundra. Anders krokade en riktigt fin torsk på hela 15 kilo och Nicko slog på stort med sin livs fisk, en hälleflundra på hela 147 centimeter, vilket också visade sig vara säsongens största hälleflundra i Nappstraumen, stort grattis Nicko!

Dom kommande dagarna ser vädret riktigt fint ut så vi hoppas på fortsatt galet fiske här i Nappstraumen!

Tight Lines

Martin Bamberg