Solsken och skrei på Å

Nya gäster är på plats här på Å och fisket efter skrei är fortfarande stekhett.
Vädret har de senaste dagarna varit betydligt bättre än tidigare vecka. Under torsdag och fredag har vi fiskat mest här i området utanför campen efter skrei. Fisket har varit grymt bra och det är praktiskt taget fisk överallt just nu. Mängder av fin fisk över 15 kg har landats och toppfisken hittills väger in på dryga 22 kg.

Igår hade vi strålande solsken och nästan vindstilla hela dagen vilket gjorde att vi för första gången denna säsong kunde köra runt på västsidan av Lofoten. I början av förra säsongen hade vi grymt fiske där och den största torsken vi fångade var på nästan 32 kg. Igår fiskade vi i samma område och fisk det fanns det! Snittstorleken var stundtals riktigt bra och vi landade mängder av fisk mellan 12-15 kg men det riktigt stora ville inte bita. Vi avslutade dagen med ett par drifter efter flundra men tyvärr utan resultat.

Idag har vi lite vind som friskar i från nordost så de flesta gästerna slappar idag och laddar för imorgon istället när vädret ser ut att bli bättre igen!

Tight lines! 

André, Alexander & Tobias