ÅÅÅH vad det nappar i Nappstraumen.

Skreien fullständigt kokar här uppe, gästerna har fått så mycket fisk att dom till och med valt att stanna hemma och ta de lugnt sista dagen då dom har fiskat sig helt slut på all Skrei.

Vädret har varit på vår sida i stort sett hela veckan vilket givetvis har bidragit till dom senaste dagarnas magiska fiske. Team Oleg åkte ut häromdagen för att försöka få en riktig stor torsk och det lyckades dom verkligen med, i slutet på dagen hade dom lyckats landa säsongens största torsk på hela 29 kilo och några fler fina fiskar mellan 17-20 kilo. Erik som var ute med Mathias och Anna fick även dom mängder med torsk med en riktigt bra toppfisk på 20 kilo.

Team Zonny har även dom levererat dom senaste dagarna med massor av fina torskar men dom har även lyckats lura flera fina hälleflundror där två av dom var strax över 140cm. Krister Dolk som är här med ett stort gäng har haft ett väldigt lyckat fiske då dom har kommit in med ett leende på läpparna efter varje fiskepass, dom har fått mängder med torsk med flera fina toppfiskar under veckan på mellan 15-20 kilo och dom har även haft ett par riktigt fina hälleflundror på kroken som dom tyvärr inte lyckats landa.

Dom kommande dagarna ser dock ut att bli lite blåsigare men vi hoppas att vädret fortsätter att vara på vår sida.

Tight Lines

Martin & André