Sista veckan på Å 2018!

Nu är det slutfiskat för denna säsongen på Å. Under denna veckan har vi haft 3 grupper på campen.

Under sista veckan har det i guidebåten fiskats efter framförallt torsk och sej. Resultatet har varit väldigt positivt med många fina toppfiskar runt 10kg. Sejfisket ja vad ska man säga där…. det håller i sig med grymma sejar upp över 15kg och det är svårt att säga exakt antal och storlek på dem man får. Under de första dagarna fick de även några bonus flundror upp i båten strax över 100cm i guidebåten.

Under lördagen var det lite för mycket vind för att komma ut på något fiske alls vilket innebar att även söndagen blev väldigt begränsad men vi kunde lägga vår energi på lite pillemete efter rödspättor och sandskäddor. Där fick vi dock kämpa en del innan den första högg men efter ett stort tålamod började dom äntligen smälla på ordentligt och i slutändan blev det ett riktigt bra resultat. Som bonusfångst fick vi även fin flundra runt 70 cm och  på den lätta utrustningen så då bjuder även dessa upp på en rolig och intressant fight!.

Under sista fiskedagen har André styrt guidebåten och fiskat ett mixat fiske efter torsk och flundra en sista gång för denna säsongen på Å.

Torsken var riktigt på hugget och de fick mängder av fin torsk upp emot 12kg som störst, tyvärr så bommade dom dagens ända kontakt med flundra som simmade vinnande därifrån med en fin betesfisk i munnen.

Våra Norska gäster har fiskat riktat efter flundra större delen av veckan när vinden tillåtit och de har fiskat bra med ett par fina flundror i båten under veckan.

 

Så nu tackar vi Alexander Lindgren & André Starkenberg alla underbara gäster för en grym säsong på Å 2018.

 

Tight Lines från Å!!