Nyhet i Nappstraumen!

Inför nästa säsong har vi en spännande nyhet att erbjuda i Nappstraumen. Vi är mycket stolta och nöjda över att kunna presentera den populära och omtyckta ”Storhytten”, som funnit med oss under tidigare år. Dess placering strax ovanför båtarna och med sin fantastiska utsikt har den visat sig mycket uppskattad under tidigare år.

Storhytten med sina 150 kvm, ett enormt allrum som bjuder in till trevliga middagar och mysiga kvällar för större sällskap samt 4 sovrum är detta ett perfekt val för den större gruppen som önskar något extra. Storhytten har två badrum, varav ett med både dusch och tvättmaskin som gör detta praktiskt och bekvämt för alla. Storhytten kommer att renoveras upp med nya sängar, sängkläder, köksgeråd samt ett ansiktslyft i sin helhet för att verkligen få fram dess prakt.

Ytterligare en nyhet för nästa säsong är att vi kommer kunna erbjuda en 25 ft Arronetbåt som Guidebåt i Nappstraumen, för er som känner er osäkra att köra båt själv eller som vill ha lite extra service. Ni finner de lediga platserna för guidebåten på hemsidan som uppdateras löpande.