Vesterålen – Ny film från Jamback Media!

Såhär på vårkanten kan det kännas långt borta till sommarens värme och nästa stora fiskeäventyr. Vintern har ett stadigt grepp om stora delar av Sverige men det finns ljusglimtar och detta är en av dem!

Jamback Media gästade oss under sommaren 2017, för sin årliga resa, denna gången på vår nya destination Vesterålen och prickade in några av de härliga fiskedagarna i Nordnorge där allting bara klaffar..

Med magnifika naturscener, fantastiskt väder, ett djurliv med örnar, späckhuggare och mycket mer samt ett fartfyllt fiske där stora torskar, grov gråsej, feta långor och några granna hälleflundror fick syna båtsidan har dem sammanställt sin vecka på ett fenomenalt sätt genom denna film.

Titta och njut, nytänk i kombination med magiskt bra drönarklipp, undervattensscener och spöböj utan dess like!  Vi hoppas att ni blir lika glada och fiskesugna som vi blir utav denna film från Vesterålen.

Dela den gärna med era vänner och bekanta!