Ännu en galen vecka i Havöysund

Under veckan som gått har vi haft fortsatt bra flundra fiske med mycket fisk och ett antal riktiga monster fiskar i topp. Över lag har fisket vart stabilt för de flesta arter, och så fort vädret vart på våran sida så har fisket exploderat.

Under de två sista dagarna så körde vi en trevlig flundra tävling med de gäster som var intresserade att vara med, där vi tävlade om största flundran.
Vinnaren för största flundran, som fick äran att lyfta pokalen, blev Christian med en riktig kanon fisk på 167 centimeter!

Vi delade även ut ett prestige fyllt pris för veckans största flundra, som gick till hans son Axel som tidigare i veckan tog ett monster på 179 centimeter, far och son lyckades alltså bända upp de två största under veckan.

Efter prisutdelning och god mat på hotellets restaurang, så var det dax för det eminenta PB badet, där man som tagit person bästa på flundra skall hoppa i hamnen, och denna gång blev det en riktig fest då det var otroligt bra uppslutning utav denna tradition.

Vi summerar alltså veckan som riktigt lyckad och alla gäster var grymt nöjda, vi inleder nu den nya veckan med hårda vindar från nord väst (riktigt skit väder) men fram över ser vädret ut att bli bra igen.

(Bilder från veckan kommer inom kort)

Douglas Dahlberg, Ulf Hugsén, Sebastian Hoogers