Ny vecka, nya storfiskar i Havöysund

Då var vi i full gång med denna veckan som startade med regn och rusk, men vädret blir bara bättre och bättre ju längre in i veckan vi kommer. Igår så var det liten kuling från NW med regn och dimma så de flesta båtarna satte siktet mot hälleflundra.Det kom upp en hel del hälleflundror strax över metern men ena båt laget lyckades direkt med bedriften att komma över drömgränsen 150 cm, efter en riktigt bra fight så kunde båt 4 stoltsera med en hälleflundra på hela 170 cm! Visst det finns en fångst man men när det kommer upp till denna storleken så är hela båten oftast involverade så stort grattis till er alla. (har inte namnet på fångst mannen då de fortfarande är ute och fiskar och jag ej varit på campen pga sjukdom)

Idag så stack en hel del av båtarna ut på Norra sidan för att försöka jaga torsk och visst lyckades de riktigt bra med både mycket och stor torsk med topp på 19 kg (vad vi vet) de flesta båtarna är fortfarande ut och fiskar så mer info kommer nästa gång vi skriver nyheter.

Imorgon ser det riktigt fint ut så det ser riktigt lovande ut.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers, Douglas ”Drutten” Dahlberg och Mats ”pluggen” Persson