Grym veckosummering från Havöysund

Då var det äntligen sommar även här uppe i Havöysund och vi har haft en fantastisk vecka med många stora fina fiskar och nöjda gäster som njutit av fisket på ett spegelblankt hav och temperaturer på över 10 grader nästan hela veckan!

De flesta båtarna har under veckan testat på det mesta, torsken har varit ibland svår att hitta men de säkra platserna fortsätter leverera mycket matfisk (5-10 kilo) och toppfiskar på upp emot 15, samt lite mer o fiskade toppar långt ut som levererat lite större fisk. Spättorna har varit på plats och fina exemplar upp till runt 2 kilo har kommit upp.
Sedan har vi flundra fisket, som föregående veckor har fisket varit riktigt bra, framför allt för som riktigt stora. Förutom all stor fisk som har landats och släppts tillbaka för att växa sig ännu större, så har många utav os varit i riktigt stora fiskar som har besegrat oss och aldrig fått syna båtsidan.

Vi tackar alla underbara gäster för en fantastisk vecka och gratulerar till de fina fångsterna under veckan, och hoppas vi ses igen!

Topp 5 under:
200 cm
187 cm
183 cm
180 cm
171 cm

Douglas Dahlberg, Sebastian Hoogers