Bra torskfiske i det stökiga vädret på Risöysundet!

I veckan så gästas vi av ett gäng från Tyskland, två Oskarshamnare och ett par norrmän och trots det tuffa vädret så är stämningen på topp med grillning och mycket skratt.

Men det blåsiga vädret har gjort det svårt att komma ut till platserna som har levererat dom största torskarna så vi fick söka torskarna inne i fjorden och lyckades riktigt bra på en nyfunnen plats med fina torskar med en topp fisk på 20,2 kg som slukade en Crazy Daisy som jiggades av Magnus i guidebåten. Vi säger stort grattis till en riktigt fin torsk men också ett stort grattis till hans grabb Max som fick sin första torsk.

Magnes båt har lyckas få många flundror runt metern på dom få dagarna dom har varit här men ingen i större exemplar.

Marcus Eriksson & Martin Johansson