Flygande start för det nya gänget i Havöysund!

I går Onsdag så anlände de nya gästerna till storkveitans rike Havöysund med bland annat sportfiske butiken Tajtlajn som hyrt större delen av campen. De fick verkligen en smak start med sol och svaga vindar, så efter att de avnjutit välkomst buffén så var det rätt ut på havet.

Dogge som för övrigt fått nytt smeknamn ”Drutten” styrde guidebåten och gjord precis som föra Onsdagen, landade en 50+ flundra på första driften! Drutten han inte mer än släppa i sin jigg förrän det sa stopp, efter en skön fight fick givetvis denna skönhet simma vidare efter mättning utanför båten och fotografering.

Även torsk fisket verkar varit helt okej med topp fiskar runt 10 kg. Nu har jag bara hunnit med och prata med några båtar som var ute igår så det har säkert hänt mer som jag inte vet om.

Jag själv är på väg till Malmö för att fira min son ”Kalven” som tar examen imorgon men är tillbaks i storkvetans rike på lördag igen!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers, Douglas ”Drutten” Dahlberg och PJ Rasmus Örnstedt