Åå Vad det nappar!

Gårdagen bjöd på riktigt hårda vindar men vi trotsade vinden och stack ut ändå.
Trots svåra förhållanden med svåra drifter lyckades folk ganska bra ändå, i guidebåten lyckades vi få en hel del fina torskar upp till 15 kg och under dagens sista drift small det på rejält på Rasmus spö för att 2 sekunder senare smälla på hos Tommy i aktern, till en början trodde jag att det var två fina torskar då vi fiskade av ett fint torskställe men när båda stånkade till och jag hör rusningarna förstod jag att det va dubbelhugg på flundra.
Efter en kortare fight lyckades vi landa två fina flundra på 94 respektive 104 cm, snyggt jobbat boys =)

Idag bjöds det dock på riktigt kalasväder med strålande sol och 4 m/s så känslan imorse var riktigt bra.
Vi bestämde oss för att åka på en riktig långtur och ca en timme ifrån hamn droppade vi nere våra beten i vattnet, dom hann knappt ner till botten innan alla stod med fin spöböj och torskarna verkade hugga på allt som rörde sig där nere. Mitt i all torskbonanza lyckades vi även landa 3 st fina flundra med en topp på 115cm och dagens största torsk landade på ca 20kg.
En grymt härlig dag och vädret dom kommande dagarna ser olympiska ut så vi hoppas på fortsatt bra fiske här på Å.

Tight Lines.

Martin, Alexander & André