Grindvalar, Stabilt fiske och tuffa vindar på Å.

Under senaste dagarna har vindarna begränsat fisket här på Å. Trots detta har gästerna levererat här på campen.
Våra båtlag har fiskat väldigt bra med mängder av torsk mellan 10-15kg och toppar runt 20kg, Flertalet stora sejar över 10kg har landats med toppar runt 14-15kg.
André var igår ute med Björn Nilsson och hans gäng och det slutade i succé.
Högst upp på deras bucketlist var förstås lite fint torskfiske och torsken var inte svårflörtad. De landades mängder med torsk över 10kg och topp över 15kg. Fisket ledde snart till mjölksyra i armarna och tankarna gick över till att försöka fiska flundra. De åkte in till lite lugnare områden och släppte ner sina beten och redan efter ett par minuter in i första driften kommer en fin flundra på uppskattningsvis 120 cm efter betet och hugger rejält och bestämt tre meter under båten, men den kliver tyvärr av efter en kort fight. 30 minuter senare suger det tag i en betesfisk igen och strax därefter landas dagens första flundra på 86cm. Strax efter det landades dagens andra flundra på fina 114cm. Senare under dagen avslutades dagen med sejfiske där flera fina sejar landades över 10kg samt en bonus flundra runt 80 cm.

Tight lines

Alexander, Martin & Andrè