Gruppbyte och grym start för de nya gästerna på Å

I onsdags eftermiddag började det trilla in nya gäster på campen här i Å. Vädret på onsdagskvällen var strålande sol och väldigt lite vind så våra gäster ville ut och köra direkt. Martin och jag hoppade in i varsin båt med gäster och körde ut för att hitta lite torsk och sej på kvällskvisten. Fisket startade trögt men efter lite nötande kom det upp både fina torskar upp till 10 kg och några sejar upp till ca 10 kg.
Torsdag förmiddag kl 10 stod alla gäster redo att köra ut på en långtur för att fiska efter torsk. Väl på plats inleddes fisket med mycket torsk med allt från 5-12 kg. En härlig bonus för förmiddagen var en hälleflundra på 107 cm.
Dagen fortsatte i den lite trögare andan till att på eftermiddagen få vara med om ett alltid lika magiskt torskrace där vi landade flertalet torskar över 15 kg med flera toppar över 21 kg.

Idag har jag och Andre kört ett förmiddagspass med gäster där torskfisket varit fortsatt bra, och vi nu kört in för att äta lite lunch och för att ladda batterier för ett spännande kvällspass.

Tight lines,

Alexander Lindgren, Martin Bamberg och PJ André starkenberg