Några fina dagar från Vesterålen avslutade…

Mellan måndag och torsdag i denna veckan besökte jag vår nya camp Vesterålen där jag mötte upp några av våra guider och ett Tv-team från Holland och en sportfiskejournalist från Skandinavien. Av rättighetsskäl så kan vi inte publicera så många bilder eller berätta om fiskeresultatet, men det fångades hälleflundror, torsk, sej samt en del arter från djupare vatten….
Vi fick också uppleva ett magiskt morgonljus och sedan ett häftigt norrsken sista kvällen (se bilderna). Vid denna tiden på året så bjuder Norge på ett otroligt häftigt färgskifte!
Vi fick också gått igenom de sista detaljerna med ägarna för att allt skall bli tillrättalagt för er gäster till nästa säsong. Denna camp erbjuder en mycket hög klass på boendet och det finns många alternativ för vettigt fiske även de dagar det blåser…
Vår guide Christian och praktikant Emanuel har fortsatt sitt fiske sedan vi reste hem i fredags morse och de har landat ett antal hälleflundror samt funnit nya platser för djuphavsfisket. Mer om detta kommer Christian själv berätta om i en ny rapport om några dagar.

Jimmy

Vesterålen