Fler 30kg+ torskar och en grym inledning för de nya gästerna här på Sørøya!

Nya gäster på campen och nya drömmar att uppfylla!
Vi åker ut på ett stökigt hav under torsdags förmiddag. Snacket gick i båten om vad man kan hoppas på att få.. Första målet var att komma över 10kg, och det vore ju en dröm att komma över 20kg! Som guide kände jag mig rätt lugn, jag visste vad som väntade dom när ute.
Det tar inte lång tid förrän gästen Johan står med ett spö böjt till sitt absoluta max.. Johan kvider av lycka! En brutal fight för att vara sin första fisk.. Det här känns nästan för bra för att vara sant. Upp kommer tillslut en fantastisk fisk inte nog med att den är stor det är också hans första fisk för resan – vågen stannade på 28kg!!! Men det slutar inte här… Efter fotografering, återutsättning så var det dags igen.. Även denna gången small det till på Johans spö. Svetten rinner från pannan och vi andra i båten tror inte det är sant! Johans andra fisk för resan vägs till hela 26kg!! Alla i båten hade ju inte ens landat en fisk vid det här laget. Men inte långt efter får Jakob på sin första fisk även denna en drömfisk på hela 21kg! Jimmy kontrar med en på 19kg!
Fisket dör av och efter ett par effektiva timmar på havet var allt som behövdes!

Även de andra båtlagen landade ett par över 20 kg och vi får säga att dag 1 blev helt klart godkänd!

Dag 2, finväder!
Idag lyckades vi landa 6 torskar över 20 kg i guidebåten med en topp fisk till Thomas på hela 26,5kg! Vi fick också ett skönt dubbelhugg med en på 21kg och en på 22kg!
Det kom också upp 2 torskar över 30 kg från de andra båtlagen. Men dagens topp gick till Danne från FiskeTeam 1 med en torsk på 34,5kg!

Johan Mikkelsen

Danne 34,5kg!

Dubbelhugget

Johans första fisk 28kg<br /> ” /></p>
<p><img decoding=

Jakobs första fisk, 21kg!

Jimmy kontrar med 22kg!

Thomas med sin drömfisk på 26,5kg!