Sista säsongen på Söröya!

Sista säsongen på Söröya!

Vi meddelar härmed att 2016 blir sista säsongen på Söröya för Nordic Sea Angling.
Vi väljer att avbryta samarbetet med Sörvaer Gjestehus på grund av olika anledningar efter denna säsong.
Söröya är en fantastisk plats för fiske, men också en plats som kan vara påfrestande för er gäster när väderförutsättningarna inte är dem bästa. Som arrangör har det också varit en utmaning många gånger när det gäller logistiken med inställda färjor, flyg som inte kan lyfta för dimma, igensnöade vägar m.m. Detta har kostat oss som arrangör väldigt stora pengar med nya flygbiljetter, transporter etc.

Det är helt enkelt ett ställe att både älska och hata både som gäst och arrangör… Det är här som vi startade verksamheten med de första resorna 2005, men allting har sin tid….
Det känns i hjärtat att ta detta beslut, men av många olika anledningar, så är detta ett klokt beslut.

De gäster som bokat Söröya för 2017 kommer att bli kontaktade inom kort och erbjudas att boka om till någon av våra andra destinationer. Vi har också ett par mycket intressanta projekt på gång för 2017 och som Nordens största arrangör av sportfiskeresor så hoppas jag kunna presentera detta inom snar framtid!

Både jag och mina medarbetare vill önska er alla varmt välkomna till våra fiskecamper framöver!

Jimmy