Nappstraumen fortsätter leverera fin fisk!

Samma gäng som Martin guidade häromdagen i flundrafiskets konster berättade idag att de igår fredagkväll fångade en stadig pjäs på 130 cm! Själv kunde jag tillsammans med tre ständigt skrattande holländare lura många fina spättor i ett komiskt ösande regn! 55cm mätte toppspättan. Efter det körde vi ett pass på flundra i strömmen och visst fanns de hemma även idag. En fin hälle på 95 cm bjöd upp på lite fight!

Idag lördag har det landats torsk på 19 kilo ute på sydsidan. I min båt blev det en stadig dubbel med 10+ torskar som krokade sig på samma tackel. Även en havskatt vilket alltid är häftigt! I strömmen var det lite klurigare då vind och ström jobbade mot varandra men ingenting är omöjligt. Lite långsam trolling i strömmens riktning med död sej på släptåg gav snabbt en flundra på knappa metern.

Några gäster ska ut i skrivande stund så mer blir det!

Jonathan & Martin