Nu är vi igång på Å!

Första veckans gäster som besökte campen i Å mellan 4-11 mars var drabbade av väldigt dåligt väder och man hittade inte heller några stora koncentrationer av fisk vid de få tillfällen man kunde komma ut mellan stormarna…..
Själv åkte jag upp i fredags med Dan Becirov och Sven Eltes för 3 dagars fiske. På lördagen som var först fiskedagen så blåste det kuling från sydväst, men vi gjorde ett tappert försök strax utanför hamnen. Efter 2 timmars fiske med magert resultat i höga vågor så lockade värmen i stugan…
De övriga 4 gästerna på campen hade dock mer tålamod och belönades med några fiskar runt 10 kg samt en mindre hälleflundra. Igår hade vinden mojnat en hel del och en klarblå himmel lyste över oss. Med temperaturer på 6-7 plusgrader i skuggan så blev det en ganska behaglig dag på sjön. Efter ett par resultatlösa släpp så hittade vi fisken i ett område. Här fångade vi nästan bara fisk över 10 kg och vi hade ett riktigt roligt fiske med många 15-20 kg och med toppar över 20 kg! Även våra 4 övriga gäster på campen var mycket nöjda med dagen och hade också fångat torskar upp till runt 20 kg.
I skrivande stund så sitter man med morgonkaffet och inom kort bär det iväg igen för att se om man kan toppa gårdagen!

Jimmy

Dan och Sven med skrei!

Jimmy med fin skrei

Jimmy med dagens största!

Våra övriga gäster med stor skrei!